Herfsteditie van De Trappenbergdag

 

Terug naar homepagina

 

 

 

Na het succes van eerdere edities zijn we verheugd om de derde Seasons De Trappenbergdag aan te kondigen! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 11 oktober, van 9.30 tot 13.00 uur in het Theehuis aan de Crailoseweg 116A, te Huizen.

 

Herfsteditie

Tijdens deze herfsteditie zullen er verschillende plekken zijn waar u informatie kunt inwinnen. Zo kunt u de plattegronden van de diverse type woningen inzien om meer te weten komen over de verschillende indelingen, kunnen we dicht bij de bouw kijken en kunt u uw mening delen over het thema verbondenheid.

 

Verhuurproces

De beheerder MVGM zal aanwezig om uitleg te geven over het verhuurproces. U krijgt antwoord op vragen zoals: Hoe gaat het verhuurproces in zijn werk? Hoe komt u in aanmerking? Wat is de prijsindicatie?

 

Verhuizen

Bureau Senior zal aanwezig zijn om informatie te verstrekken over praktische zaken zoals de verkoop of verhuur van uw huidige woning, de verhuizing zelf en om fiscaal en financieel advies te geven mocht u hier behoefte aan hebben.

 

Let op!

Er is op dit moment nog geen mogelijkheid om u in te schrijven voor een van de woningen. Natuurlijk zorgen we voor koffie, thee en wat lekkers, zodat u in een ontspannen sfeer kunt kennismaken en vragen kunt stellen. De imker is ook weer aanwezig! Wilt u deelnemen? Geef dit dan door via: info@detrappenberg.nl.